TALÁLKOZZON VELÜNK

Tevékenységi körünk a hotel interaktív kommunikációs rendszerek kiépítése, üzemeltetése, karbantartása és fejlesztése, valamint a számítástechnikai rendszerek telepítése, üzemeltetése.

Ezen koncepció alapján tevékenységünk mára már kiterjed a digitális antennarendszerekre, IPTV rendszerekre, a háttérzenei és a riasztási rendszerekre, a TV-, Rádió- és Internet rendszerekre, a vendégszobai interaktív kommunikációs rendszerekre, az egyes hotel részlegekkel (pl. recepció, műszak, housekeeping, room service, stb.) és a front-office rendszerrel való összeköttetésre is.

A SMART-LED TV technológia, IPTV antennarendszerek.

Digitális, a műholdas és a rádióhullámos technika, valamint az Internet által biztosított WiFi lehetőségek integrálása a rendszerekbe és a vendégszobákba is.

Technikusaink – mind a saját alkalmazottak, mind az állandó beszállítóink és alvállalkozóink munkatársai nemzetközi műszaki képzettséggel, megbízható számítástechnikai, hálózat-kiépítési és szerviz gyakorlattal is rendelkeznek.

Több évtizednyi szakmai tapasztalat áll a hátunk mögött:

1840

LED, SMART TV-K


eddig telepített LED, SMART hotel tv-k száma
54000

KÁBELEK


strukturált kábelek hosszúsága méterben
368575

MEGSPÓROLT Kwh / ÉV


megspórolt kw -ok az új TV készülékeknek köszönhetően
105

ROUTEREK


eddig telepített és beépített routerek száma

16

EGYEDI FEJLESZTÉS


egyedi fejlesztésű, szállodára szabott rendszereink száma
( itthon és külföldön)
16

SZÁLLODÁK


szállodák száma ahol eddig dolgoztunk
16

FEJÁLLOMÁSOK


eddig telepített fejállomások száma
16

SZERVEREK


eddig telepített szerverek száma

Kérje a HOTEL TV lizing és tartósbérlet megoldásunkat

Szolgáltatási munkánkat nagymértékben segíti, hogy a Samsung Magyarországgal kötött együttműködési szerződésünk alapján, folyamatosan fejlődő, egyedi Interaktív Hotel Információs Rendszerek szoftverfejlesztésével, szerviz-részleggel és alkatrészraktárral rendelkezünk.

Cégünk munkatársai valamennyien szállodai, vagy számítástechnikai gyakorlatot szerzett szakemberek, ezért a műszaki-, szerzői jogi- és külkereskedelmi együttműködésen kívül – a szakterületünket érintő kérdésekben – szabályozási, illetve szabályozás értelmezési, valamint finanszírozás szervezési támogatást is nyújtunk partnereinknek.

Partnereink, ügyfeleink

  • accor
Partnereink
Partner-pictures
triax

elo_touch_solution
micros_logo

+36 30 685 2611

Soft-Elite Kft.