Hotel Tv termékeink

A Samsung termékek teljes választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A termékpalettán a különböző méretű televíziók mellett, az audió-videó termékek széles választéka is megtalálható a házi-mozi rendszerektől,az iPod dockolóktól az MP3 lejátszókig.

A Soft-Elite Kft., mint gyengeáramú fővállalkozó, termékkörébe tartoznak:

  • az Interaktív TV Kommunikációs rendszerek és azoknak járulékos elemei,
  • valamint az IP telefon rendszerek, strukturált hálózatok, beléptető rendszerek,
  • riasztási rendszerek és tűzjelző rendszerek.
A minőséget garantálja, hogy a forgalmazott termékek mindegyike világszínvonalú minőséget gyártó cégektől származnak. Szolgáltatási munkánkat nagymértékben segíti, hogy a Samsung Magyarországgal kötött együttműködési szerződésünk alapján, folyamatosan fejlődő, egyedi Interaktív Hotel Információs Rendszerek szoftverfejlesztésével, szerviz-részleggel és alkatrészraktárral rendelkezünk.

Hotel Kommunikációs Rendszer

future logo
Rendszereinket azon szempontok figyelembevételével fejlesztettük ki, hogy az üzemeltetési díjtételek a mai kiélezett versenyhelyzetben kedvezően alakuljanak és a lehető legjobb ár/érték arányú és legmegfelelőbb műszaki megoldásokat tudjuk nyújtani a szállodák részére.

A rendszerben minden szobai SMART LED készülék a ház arculatának megfelelő grafikus felületű kialakítást nyer és minden alapvető szállodai funkcionalitással rendelkezik. (Welcome, üzenetek kezelése, számla betekintés, banner-sáv reklámok, stb.)

Nagyon fontos jellemzője még a rendszernek, hogy  az információs tartalmakat a Szálloda erre felhatalmazott dolgozója is tudja szerkeszteni és frissíteni a szobai készülékeken! A rendszer lehetővé teszi több program-csomag kialakítását az üzemeltető részére (családi, sport, felnőtt). Ezek kialakítása szoros összefüggésben áll a műsorforrás kialakításával, ezért még a beruházás korai stádiumában mielőbbi üzemeltetői egyeztetést javaslunk.

Fizetős TV csatorna ajánlatunk:

A vendégek részére az ingyenesen elérhető TV műsorok változatlanul rendelkezésre állnak. Egy opcionális digitális fejállomás kiépítése estén,extra műsorcsomagot tudunk még a vendégeknek ajánlani kiváló minőségben, valamint digitális műsorinformációs tartalmakat (EPG és nyelv választás több nyelvű csatornák esetében!). Az extra csatornák egy  új digitális (DVB-C, vagy DVB-T) fejállomásról működnének a Hotel belső rendszerhálózatán.

Hotel televíziók

Egy hotelszoba elképzelhetetlen televízió nélkül. A szállodai felhasználásra szánt termékek ugyanakkor nemcsak a vendégek igényeit szolgálják, hanem a szállodai személyzet hatékony munkáját is segítik. Ezek a termékek mind a kínált szolgáltatások terén, mind pedig kialakításukban különböznek a hagyományos készülékektől.

A szórakoztató elektronikai gyártóknak termékeik kifejlesztésekor meg kell felelni a televíziókkal szemben támasztott magas szintű elvárásoknak is (pl. gyakoribb használat, fürdőszobai elhelyezés, tükör funkció stb.).

Információs kijelző rendszerek

A Digital Signage (Conference Presenter) rendszer saját, kifejezetten a szállodai igények alapján fejlesztett rendszer és szoftver. A grafikus felület a hotel üzemeltető által könnyen szerkeszthető, időzített és kijelzőnként egyedileg programozható tartalommal feltölthető.

IPTV, DVB-C, DVB-T antenna rendszerek

Cégünk LAN és Koax – hálózaton keresztül nyújt full HD (End-to-End) digitális televíziós szolgáltatásokat. Az újonnan épülő és meglévő működő szállodákban rendszerünk  egyaránt működik.

Szállodai internet rendszerek

Az internetcsomagok értékesítése lehetséges kódkártyák révén, illetve a Front Office kapcsolaton keresztül.

A Front Office-al kapcsolatos megoldás némileg egyszerűbb az üzemeltető számára, míg a kódkártyás megoldás nagyobb teret ad a szálloda marketingeseinek az egyedi ötletek megvalósításához. Az internetcsomag-ajánlatok mellett a ház saját szolgáltatásait, reklámanyagait, vagy meglepetés ötleteit is a kártya mellé rendelheti.

Szállodai kiegészítő egységek

a Samsung termékek teljes választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A termékpalettán a különböző méretű televíziók mellett, az audió-videó termékek széles választéka is megtalálható a házi-mozi rendszerektől,az iPod dockolóktól az MP3 lejátszókig.

Digitális antenna fejálomás

Digitális műsorszórás egyenlő a jelenidővel

Ezek manapság már nem új szolgáltatások, hiszen a legtöbb otthoni háztartásban már régen elérhetőek, tehát a szállodai vendégek joggal igénylik ezek meglétét, távol az otthonuktól.

HOTEL TV problémákra a Soft-Elite Kft. a megoldás. Mi segítünk, hogy szállodája ne maradjon le a trendekről!

Digitális antenna fejállomások megtervezése, kiépítése, IPTV-s (TDX-HIRSHMANN) a TRIAX Kft-vel közösen

Professzionális megoldások

    kisebb szállodák és motelek részre, akár 5-6 szobától is
  • közép kategóriás hotelek
  • felső kategóriás hotelek, wellness szállodák részére
  • kábeltévés szolgáltatók integrálása
  • földi digitális adások integrálása

A fejállomás tervezésekor figyelembe kell venni a meglévő infrastruktúrákat és a jövőbeli elképzeléseket. Egy rosszul megválasztott rendszer egy későbbi bővítés, korszerűsítés során felesleges és fájó plusz költségeket okozhat.

Az Európai Unióban 2013-ban végleg megszűnt a földfelszíni analóg sugárzás, minek következtében a szállodák 70 százalékában a TV műsorok vételéhez egy erre alkalmas antenna-fejállomásra lett szükség, a tömegesen elsötétülő képernyők miatt!

A Soft-Elite Kft. az adott szállodára szabott digitális antenna fejállomást kínál!

SAMSUNG termékek

A Samsung Magyarországgal kötött együttműködési szerződésünk alapján, mint viszonteladói partner,
az alábbi termékportfólió, elérhető a Soft-Elite Kft. kínálatában.

A linkek a Samsung hivatalos oldalára navigálják Önt, ahol teljes és komplett leírást talál a legfrissebb és legújabb, általunk is forgalmazott termékekről.
Ajánlatkéréshez, térjen vissza hozzánk és vegye fel velünk a kapcsolatot.

+36 30 685 2611

Soft-Elite Kft.