HOTEL TV

Fokozza az élményt személyre szabott információkkal a Samsung Smart Hotel Tv -k és a FUTURE segítségével

Amíg a vendég berendezkedik a hotel szobájában, akár személyre szabott üzenet jeleníthető meg számára a FUTURE Hotel Kommunikációs Rendszerrel ellátott Samsung SMART Hospitality TV-n.

A tájékoztatásra és szórakoztatásra tökéletesen megfelelő SMART HOTEL TV készüléken a vendég megtekintheti, milyen elérhető szolgáltatásokat nyújt még a szálloda, milyen akciók, promóciók érhetők el, milyen közeli események várhatók – és mindeközben számtalan szórakoztatási lehetőség közül választhat.

Saját mobileszköze azonnal csatlakozik a TV-be épített Wi-Fi-hez, így lehetősége van rá, hogy a televíziós tartalmakat mobileszközén nézze, illetve saját tartalmait a SMART HOTEL TV-n jelenítse meg. Ha kell mindeközben a vendég kényelmesen elérheti a szobaszervizt, a takarítókat és a recepciót is.

A trendi és rendeltetésszerű Samsung SMART Hospitality televízióival szórakoztató és egyénre szabott élményt nyújthat a szálloda vendégeinek.

A modern, egyedi, saját fejlesztésű tartalomkezelési megoldással, amit a FUTURE Hotel Kommunikációs Rendszer biztosít– mely kifejezetten szállodai, vendéglátói környezetre fejlesztett, és online bárhol elérhető felhasználói felülettel segíti a munkát – Ön megnövelheti márkája ismertségét, mindeközben releváns és naprakész információkat oszthat meg a vendégeikkel.

A FUTURE Hotel Kommunikációs Rendszer lehetővé teszi a HOTEL TV -k távirányítását és a szállodára szabható grafikus felhasználói felülettel teszi még harmonikusabbá a vendégek pihenését.

Most egyszerűbbé teheti a megjeleníteni kívánt tartalomkezelést a már létező, koaxiális alapú infrastruktúra és a FUTURE Hotel Kommunikációs Rendszer használatával. Ezt a lehetőséget azoknak a hotel és szálloda üzemeletetőnek készítettük, akiknek a fontos szempont a költséghatékony működés.

A FUTURE Hotel Kommunikációs Rendszer egy olyan tartalomkezelési eszköz és egyben megoldás, mely segíti Önt a vendéglátói egységek tartalmainak megjelenítését és kezelését is a vendégszobák hotel televízióin. Funkcióval egyszerűen személyre szabhatja a felhasználói felületeket, teljes körűen informálhatja vendégeit a hely- és a lakosztályok szórakozási lehetőségeiről illetve bármiről, amire Önnek igénye van.

Hotel Tv kommunikációs rendszerünk segítségével, nem csak a vendégek de a személyzet is megtapasztalhatja a jobb használhatóság könnyed élményét.

Adjon teljes beltéri élményt vendégeinek a FUTURE Hotel Kommunikációs Rendszer funkcióival, amely modern és könnyen kezelhető felhasználói felülettel segíti a tartalmak kifogástalan közvetítését.

Számos felület közül választhatunk, ezáltal a szállodai szobákat és lakosztályokat minden esetben a vendégeink igényeinek megfelelően alakíthatjuk ki.

Bárhonnan online elérhető felhasználói felület segítségével a tartalom előállítása egyszerűbb és könnyebb, segítve ezzel a managerrek munkáját.

Szolgáltasson a vendégeinek széles tartalomkínálatot könnyedén és egyszerűen. A fejlett menüvel, az új lehetőségekkel, a szálloda / hotel bemutató videóval vagy bármi egyéb mással fogadhatja vendégeit. A szálloda / hotel logóját is feltüntetheti.

Az ilyen és hasonló megoldásokkal, Ön növelheti ismertségét további költséges és nem hatékony eszközök alkalmazása nélkül. A hotel vendégek kényelmesen és könnyedén böngészhetnek a megjeleníteni kívánt információk, szolgáltatások között, mint például az időjárás, a szállodainformációk és szolgáltatások, továbbá könnyedén elérhetik felhasználói módban az általános HOTEL TV tulajdonságokat.

Az igényre szabható Home Menü csökkenti a szállodai kiadásokat, ezért a Samsung Hospitality TV-i és a Soft – Elite által kínált FUTURE Hotel Kommunikációs Rendszer a legjobb, költséghatékony megoldás az Ön szállodája számára!

Tartalom megosztás

Egy USB port segítségével a szálloda vendégei szabadon játszhatják le zenéjüket, nézhetnek filmet vagy fényképeket a hotel tv-n. A vendégnek csupán USB adattárolóját, fényképezőgépét vagy egyéb USB eszközét kell csatlakoztatnia, és a távirányítóval máris elindíthatja a határtalan szórakozást.

Sport mód

A sport szerelmeseinek még akkor sem kell nélkülözniük kedvenc meccseiket, mikor épp az Ön szállodájában tartózkodnak, hiszen minden egyes izgalmas percet és gólt nyomon követhetnek egyenesen a vendégszobából. A Sport Mód használatával igazi stadium élményben lehet részük.

SAMSUNG termékek

A Samsung Magyarországgal kötött együttműködési szerződésünk alapján, mint viszonteladói partner,
az alábbi termékportfólió, elérhető a Soft-Elite Kft. kínálatában.

A linkek a Samsung hivatalos oldalára navigálják Önt, ahol teljes és komplett leírást talál a legfrissebb és legújabb, általunk is forgalmazott termékekről.
Ajánlatkéréshez, térjen vissza hozzánk és vegye fel velünk a kapcsolatot.

+36 30 685 2611

Soft-Elite Kft.