A jövő megérkezett a Danubius Hotel ARENA szállodába

Új Hotel tv rendszer kiépítése a Danubius Health Spa Resort Bük számára
január 7, 2016

A budapesti Danubius Hotel Aréna**** a szállodai vendéginformációs rendszer megújításához a FUTURE Hotel Információs Rendszer szoftver platform és a SAMSUNG SMART HOTEL TV új, modern lehetőségét választotta.

Vezető konferencia szálloda a pesti oldalon

A Danubius Hotel Arena a főváros egyik legfontosabb és legforgalmasabb közlekedési csomópontjának közelében, Pest legdinamikusabban fejlődő konferencia negyedében található.

A szálloda a legnagyobb sport és rendezvénycentrumok (SYMA, Sportaréna és Puskás Ferenc Stadion), a nemzetközi vásárközpont (HUNGEXPO), valamint Budapest legnagyobb bevásárlóközpontja, az Arena Plaza közvetlen szomszédságában helyezkedik el, ezért, ideális helyszín a különböző konferenciákra, sporteseményekre, kiállításokra érkező vendégek számára.

Konferenciában nagyok vagyunk

A légkondicionált hotel szobái számát tekintve (379) Budapest egyik legnagyobb szállodája, különtermi kapacitása a kategória éllovasai közé emeli, így szinte megkerülhetetlen a környékbeli nagy létszámú eseményekhez kapcsolódó szállásigények felmerülésekor.

A szálloda 10 nappali megvilágítású különtermével ideális helyszín tréningek, konferenciák és egyéb rendezvények lebonyolításához 15-330 fős létszámig, illetve tökéletes választás elegáns bálok és gálavacsorák szervezéséhez is 450 főig.

Munka után kényeztetés

A Danubius Hotel Arena Fitness terme, két szinten és 1000 négyzetméteren várja a sportolásra, felüdülésre vágyó vendégeket. Uszoda, finn és infraszauna, szolárium, relaxációs és revitalizáló masszázsok és szépségszalon is rendelkezésre áll.

http://www.danubiushotels.hu/szallodak-budapest/danubius-hotel-arena

A Danubius Hotels Group különleges hangsúlyt fektet a vendégek tömör, lényegre törő, de mégis átfogó tájékoztatására. Fontos, hogy a szállodában pihenő vendégek megkapjanak minden információt a rendelkezésükre álló szolgáltatásokról, kikapcsolódási lehetőségekről, akciós ajánlatokról.

A budapesti szállodában is ezeknek a követelményeknek szeretnének megfelelni a FUTURE Hotel Információs Rendszerünkkel és a SAMSUNG SMART HOTEL TV-kel.

FUTURE: EGYSZERŰ, RUGALMAS, OKOS

A Danubius Hotels Group szakembereinek véleményét kikérve fejlesztettük ki szállodák számára a különleges elvárásoknak legmegfelelőbb tartalomkezelő platformot.

A Soft-Elite Kft. és a Samsung Hotel TV platform által kínált csomag tökéletes megoldást kínál a vendégek tájékoztatására: rugalmas, szükségleteikkel együtt fejlődő platform, egyszerűen használható, ésszerű ár-teljesítmény aránnyal.

390 darab 32 hüvelykes Samsung SMART Hotel TV készüléket telepítettünk a Danubius Hotel Aréna 379 szobájába és közösségi helyiségeibe. A FUTURE szoftverplatform az információs tartalmat központilag kezeli és jeleníti meg.

A FUTURE rendszer a SAMSUNG SMART HOTEL TV-kel új szintre emeli az információs élményt a szállodaiparban. Nyílt, moduláris, személyre szabott és releváns tartalmat szolgáltató rendszer, amely nem követel jelentős személyzetet, időt és pénzbeli ráfordítást.

A TV-készülék bekapcsolásakor a vendéget személyre szabott üdvözlő képernyő fogadja. A rendszer változatos funkciókat kínál, beleértve a népszerű közösségi médiaszolgáltatásokat - mint a Facebook vagy a Twitter - és a szálloda különleges szolgáltatásairól nyújtott információkat.

A vendégek irányíthatják a készülékeket okos telefonjaikkal vagy táblagépeikkel és megtekinthetik a mobil készülékeken tárolt prezentációikat, képeiket és videóikat, miután azokat csatlakoztatták a TV-készülékhez WLAN-on keresztül.

A SAMSUNG szofverbázisra fejlesztett FUTURE könnyen kezelhető, moduláris, bővíthető és megfizethető alaprendszer a jövő szállodai információs szórakoztatáshoz.

A KÖZPONTI IRÁNYÍTÁS

Az átfogó kiszolgáló-, és IP-alapú Hotel-TV rendszert központilag vezérlik, ami lehetővé teszi a tartalmak és új funkciók megjelentetését az összes készüléken egyetlen helyről, az IP-hálózat és a SAMSUNG SMART HOTEL TV-készülékek használatával.

A rendszer használatához nincs szükség egyéni set-top boxokra, mivel a Hotel TV-k tartalmazzák azokat.

RUGALMAS JÖVŐ

A FUTURE rendszer rugalmasságát kiemelten kezeljük, hiszen a rendszer számos jövőbeni lehetőséget kínál anélkül, hogy jelentősebb beruházást kellene tennie olyan funkciók érdekében, melyekre jelenleg egyébként sem a vendégek, sem a szálloda nem tart igényt.

A FUTURE funkciói


  • Integrált hotel TV vezérlés tartalomkezelővel
  • A központi irányítás és kezelés lehetővé teszi, hogy egyetlen helyről egyszerűen közvetíthessük a tartalmakat.
  • Egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelület rugalmas és egyéni testreszabhatósággal
  • Egyéni TV-szolgáltatások, például IPTV, set-top box nélkül