Új Hotel tv rendszer kiépítése a Danubius Health Spa Resort Bük számára

A jövő megérkezett a Danubius Hotel ARENA szállodába
július 7, 2016

A bükfürdői Danubius Health Spa Resort Bük**** a szállodai vendéginformációs rendszer megújításához a FUTURE Hotel Információs Rendszer szoftver platform és a SAMSUNG SMART HOTEL TV új, modern lehetőségét választotta.

A hangulatos, idén 30 éves jubileumát ünneplő, népszerű all inclusive szálloda az Alpok lábánál fekvő bájos kisvárosban, Bükön, tökéletes kikapcsolódás minden korosztálynak, akik a fitness, wellness vagy gyógy-rekreációs élmények mellé teljes körű gasztronómiai kényeztetésre vágynak. Ideális pihenőhely gyermekes családok részére. Amíg a kicsik aktívan töltik az időt az animátorokkal, a felnőttek gondtalanul lazíthatnak a szálloda termál és élmény medencéiben.

http://www.danubiushotels.hu/szallodak-bukfurdo/danubius-health-spa-resort-buk

A Danubius Hotels Group különleges hangsúlyt fektet a vendégek tömör, lényegre törő, de mégis átfogó tájékoztatására. Fontos, hogy a szállodában pihenő vendégek megkapjanak minden információt a rendelkezésükre álló szolgáltatásokról, kikapcsolódási lehetőségekről, akciós ajánlatokról. A büki szállodában is ezeknek a követelményeknek szeretnének megfelelni a FUTURE Hotel Információs Rendszerünkkel és a SAMSUNG SMART HOTEL TV-kel.

FUTURE hotel tv rendszer: EGYSZERŰ, RUGALMAS, OKOS

A Danubius Hotels Group szakembereinek véleményét kikérve fejlesztettük ki szállodák számára a különleges elvárásoknak legmegfelelőbb tartalomkezelő platformot. A Soft-Elite Kft. és a Samsung Hotel TV platform által kínált csomag tökéletes megoldást kínál a vendégek tájékoztatására: rugalmas, szükségleteikkel együtt fejlődő platform, egyszerűen használható, ésszerű ár-teljesítmény aránnyal.

200 darab 32 hüvelykes Samsung SMART Hotel TV készüléket telepítettünk a Danubius Health Spa Resort Bük 200 szobájába és közösségi helyiségeibe. A FUTURE szoftverplatform az információs tartalmat központilag kezeli és jeleníti meg.

A FUTURE rendszer a SAMSUNG SMART HOTEL TV-kel új szintre emeli az információs élményt a szállodaiparban. Nyílt, moduláris, személyre szabott és releváns tartalmat szolgáltató rendszer, amely nem követel jelentős személyzetet, időt és pénzbeli ráfordítást.

hotelt-tv-rendszer-fejlesztes
A TV-készülék bekapcsolásakor a vendéget személyre szabott üdvözlő képernyő fogadja. A rendszer változatos funkciókat kínál, beleértve a népszerű közösségi médiaszolgáltatásokat – mint a Facebook vagy a Twitter – és a szálloda különleges szolgáltatásairól nyújtott információkat.

A vendégek irányíthatják a készülékeket okos telefonjaikkal vagy táblagépeikkel és megtekinthetik a mobil készülékeken tárolt prezentációikat, képeiket és videóikat, miután azokat csatlakoztatták a TV-készülékhez WLAN-on keresztül.

A SAMSUNG szofverbázisra fejlesztett FUTURE könnyen kezelhető, moduláris, bővíthető és megfizethető alaprendszer a jövő szállodai információs szórakoztatáshoz.

A KÖZPONTI IRÁNYÍTÁS

Az átfogó kiszolgáló-, és IP-alapú Hotel-TV rendszert központilag vezérlik, ami lehetővé teszi a tartalmak és új funkciók megjelentetését az összes készüléken egyetlen helyről, az IP-hálózat és a SAMSUNG SMART HOTEL TV-készülékek használatával. A rendszer használatához nincs szükség egyéni set-top boxokra, mivel a Hotel TV-k tartalmazzák azokat.

RUGALMAS JÖVŐ

A FUTURE rendszer rugalmasságát kiemelten kezeljük, hiszen a rendszer számos jövőbeni lehetőséget kínál anélkül, hogy jelentősebb beruházást kellene tennie olyan funkciók érdekében, melyekre jelenleg egyébként sem a vendégek, sem a szálloda nem tart igényt.

A FUTURE funkciói

  • Integrált hotel TV vezérlés tartalomkezelővel
  • A központi irányítás és kezelés lehetővé teszi, hogy egyetlen helyről egyszerűen közvetíthessük a tartalmakat.
  • Egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelület rugalmas és egyéni testreszabhatósággal
  • Egyéni TV-szolgáltatások, például IPTV, set-top box nélkül